Showdans med Catrine och Maud – Sommarkurs

Av den 11 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 11/06/2017
18:00 - 19:30

Plats
Entré - Marie Kühlers Showdansskola

Kategorier


Showdans handlar om stil, presentation och sceniskt framförande och spelar en framträdande roll i bl a musikaler och scenshower. Grunden är jazztekniken och du tränar även koordination, kondition och styrka. Musiken varierar allt från musikal till soul och hip hop.

Innehåll
Uppvärmning med jazztekniken som grund. Styrka, stretch och koreografi

Upplägg
kursstart söndag den 11 juni, uppehåll månd 12 juni, vi fortsätter sedan tis-tors 13-15 juni.

Förkunskaper
Nivån är anpassad för dig som har minst 2 terminers förkunskaper i b la jazzdans, balett eller modern.

För anmälan, gå in på
http://www.medborgarskolan.se/arrangemang/?aid=942052&mid=1880&sgid=3

Kursledare
Catrine började undervisa på dansskolan Entré när den startade 1997 där hon jobbade första året. Hon jobbar sedan -99 som danslärare på Kulturskolan i Örebro och är utbildad barndanslärare vid Kristinehamns folkhögskola. Catrine tar även uppdrag som koreograf och har under åren gjort stora julshower med artister som Charlotte Perelli och Christer Sjögren, koreograferat modeshower och musikaler.

Maud är verksamhetsutvecklareShowdans handlar om stil, presentation och sceniskt framförande och spelar en framträdande roll i bl a musikaler och scenshower. Grunden är jazztekniken och du tränar även koordination, kondition och styrka. Musiken varierar allt från musikal till soul och hip hop för Marie Kühlers showdansskola Entré och har undervisat sedan skolan startade 1997. Har ett förflutet som dansare i 7 Hjalmarrevyer.
Maud jobbar även som koreograf och har koreograferat flera Hjalmarrevyer, Var med när Nöjeskrogen Hjalmar startade där hon tillsammans med Marie Kühler koreograferade flera Enterwaitersshower mm. Hon undervisar: showdans

You must be logged in to post a comment Login