Samtidigt på Jorden – premiär

Av den 4 september, 2020
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 04/09/2020
18:45

Plats
Bio Roxy

Kategorier


Dödgrävare och arkitektonisk perfektion i Carl Olssons (Patrimonium, GFF 2019) empatiskt humoristiska resa genom livet efter döden.

Samtidigt på Jorden är en svensk dokumentärfilm om döden som berättar om livet. Regissören Carl Olsson undersöker förhållandet mellan det triviala och existentiella genom ett stilistiskt backstage-perspektiv på människor som arbetar med döden i sin vardag.

Filmen hade världspremiär i Rotterdam, och har tävlat både på Thessaloniki dokumentärfestival och Göteborg Film Festival i år.

Gratis premiär för Draken Film-prenumeranter
Draken Film bjuder dig som prenumerant på premiärhelgen. Visa upp biljettkoden (finns i Draken Film-appen) när du kommer till kassan. Obs! Gäller inte köp av biljett via nätet. Med reservation för utsålda föreställningar.

Stöd vår biograf med din prenumeration
Med en prenumeration hos streamingtjänsten Draken Film går halva kostnaden till Bio Roxy under ett halvårs tid. Du får även genom prenumerationen se utvalda filmer på biografen under premiärhelgen. Uppge koden ROXY när du tecknar ett abonnemang.

Max 50 personer får vistas samtidigt i Salong 1 och max 10 i Salong 2. Biljetterna är onumrerade, du väljer själv plats vid filmvisningen. Vi städar och torkar av ytor innan varje föreställning. Tänk på att hålla avståndet till andra.

You must be logged in to post a comment Login