Övningstävling Karlskoga Brukshundsklubb

Av den 5 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 05/06/2017
18:30 - 21:00

Plats
Karlskoga Brukshundsklubb

Kategorier


Upplägget grundar sig på att ingen ska behöva vara ansvarig, utan vi som dyker upp är samtidigt funktionärer.

Tävlar man så hjälper man till, helt enkelt. Vi hjälper varandra och är domare, tävlingsledare, kameraman, grupp för framåtsändande och liknande, allt efter vilka behov som finns. Det betyder också att man inte åker hem förrän ALLA har fått starta och därmed fått den hjälp de behöver ute på planen. Alla ekipage är lika viktiga.

Samling inne i klubbstugan kl 18:30 för uppskrivning av närvaro på Studiefrämjandets närvarolista (ligger i köket, samma lista som de öppna tisdagsträningarna), lottning av startordning och meddelande över valda moment. Förslagsvis utgår varje ekipage från gruppmoment & fritt följ/linförighet och väljer därtill till max 3 moment. Detta ska likna en riktig tävling och därför gör man inte om något misslyckat moment eller diskuterar/pratar på planen. Vi kör på så att alla hinner vara med.

(OBS! Skulle ingen ha med sig klubbnyckel, så ansvarar en av deltagarna för att skriva ned namn & personnummer på alla deltagare. Detta överlämnas sedan till PR/Info.)

Ingen föranmälan eller betalning krävs, men kryssa gärna i ”Kommer” här på eventet.

Tipsa gärna varandra! Och ni vet väl att medlemmar från andra brukshundklubbar alltid är välkomna att gästträna hos oss.

You must be logged in to post a comment Login