ÖSK-loppet/Ösk-ungdoms föreningsdag

Av den 13 maj, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 13/05/2017
11:15

Plats
Ekängs konstgräs

Kategorier


Nu är det äntligen dags igen för Time for ghana att springa ÖSK-loppet för 5:e gången! I år byter eventet namn till ÖSK-ungdoms föreningsdag.

Vi samlas den 13/5 på Ekäng kl 11:15 för att tillsammans starta kl 12:00. När vi deltog första gången 2013 var vi 5 löpare, vi fick in 8000:- 2016 sprang vi in 139 skolstarter och nästan 42 000:-, vi var över 60 löpare och fick ihop över 693 varv. Är det möjligt att slå detta? Vi tror självklart det, och vi vill att du är med oss och gör det??

Info om loppets nya upplägg:
Vi har 20 minuter på oss att springa så många varv som möjligt på den i år lite kortare banan på Ekäng i Örebro (ca 450 m) Loppet kommer även kryddas med några enklare roliga hinder. Varje löpare måste ha minst en sponsor som sponsrar dig med minst 30:-/varv. Det är helt ok att sponsra sina egna varv =) Nytt för i år är även att 100% av pengarna går till vårt projekt.

Insamlings syfte:
I år har vi valt att lägga varje insamlad krona på babykitt till nyfödda bebisar och nyblivna mammor på Ghanas landsbygd.
Syftet med babykitten är att ge barnen en bra start i livet, kittet innehåller bland annat en sjukförsäkring, blöjor, kroppspuder, babyolja, ersättning, nappflaska, några uppsättningar kläder, filtar och något kramdjur, eventuella tillägg kommer att göras. I nuläget vet vi att det finns 30 nyfödda och några månader gamla bebisar som denna insamling kommer gå till.

Anmäl dig såhär:
Anmäl dig genom att klicka i eventet och skicka dina uppgifter (se nedan) via ett meddelande på vår Facebook eller via vår mail info@timeforghana.se senast den 2/5. Vi behöver namn på dig, adress, telefonnummer, din sponsors namn, adress, telefonnummer, summan som du blir sponsrad med per varv (minst 30:-/)och din tröjstorlek, finns även linnen men bara i dammodell skriv vad du önskar.

Vi bjuder på fika efteråt och alla löpare får en goodiebag.

Alla kan delta, gå, lunka, jogga, spring!

Hoppas att du tillsammans med oss vill vara med och slå vårt rekord ❤Dra med en kompis på detta event och anmäl dig nu!

Läs mer om loppet här:
http://www.oskungdom.se/news/4980919/OSK-loppet-blir-OSK-Ungdoms-Foreningsdag-13-maj

You must be logged in to post a comment Login