Morgon tillsammans

Av den 26 september, 2019
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 26/09/2019
08:00 - 09:00

Plats
Kotten & Co

Kategorier


En del av oss är sjuka medan vissa av oss är friska som nötkärnor. Vissa har ett bagage att bära runt på medan några individer är så starka.

Tänkt om vi alla kan dela med oss av det vi har till varandra. Allt från sårbarhet till styrka. Att dela hur det känns, på riktigt. Antingen genom att berätta, eller genom att lyssna. Alla får vara precis som de är.

Målet med dessa morgonträffar vill vi inte ens kalla för mål, för tanken är att vi kan göra saker utan att det ska leda någon vart i produktion. En önskan är att testa en sak tillsammans i grupp, med er alla.

Vi ses för att meditera, samtala eller vila tillsammans. Som ett experiment. Samma tid varje torsdagsmorgon. Ingen tvingande anmälan och ingen kostnad. Meditationen är inte ledd av någon speciell varje gång. Antingen så pratar någon, eller så lyssnar vi på någon förinspelad meditation. Eller så delar vi tillsammans var vi befinner oss i livet just idag. Hur det känns i själen eller i kroppen.

Ibland kanske vi bara lyssnar på en musiktext.

Detta kostar ingenting utan är något vi ger till oss själva och varandra. Men det vore fint om du ville skicka ett mail till anmalan@kottenco,se om du tänker komma så att information finns om hur många yogamadrasser vi behöver.

Om du har en allergi mot hund så kan jag glädja dig med att många som är allergiska ändå verkar kunna vistas i vår träningslokal.

För de som önskar vara kvar efteråt för att umgås och äta medhavd frukost så kommer träningslokalen att vara bokad för detta ändamål en timme efteråt. Det finns då möjlighet att göra kaffe och te vilket vi bjuder på.

You must be logged in to post a comment Login