Byfånarnas solståndskarneval – 20-21 Juni 2017 i Riddarhyttan!

Av den 20 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 20/06/2017
14:00 - 23:59

Plats
Teatermaskinen

Kategorier


Vi tänker göra två dagar där alla som blir med kan ta chansen att vända upp och ner på världen, vara den du alltid drömt om att vara eller testa något du inte vågat förut. Två dagar när vi gör allting annorlunda. Under dessa dagar tar vi bort alla vardagsregler och firar karnevalens magi tillsammans.

Det är den 20 Juni 2017. Vi samlar oss i Bergslagens skogar vid Teatermaskinen, Skräppbo skola, Riddarhyttan. Luften är idag helt annorlunda och alla dina vänner är där. Vi ger oss in i karnevalsvärlden tillsammans, här är ingenting som det brukar vara. Du möter byfånarna som lever här i naturen. Det är dom som kommer att vägleda dig genom dom här dagarna, där fantastiska och märkliga saker händer. – Föreställningar – konserter – och allt slutar i en storslagen byfånefest.

Klockan slår midnatt, det är nu den 21 juni, det är nu dags för den ljusaste natten att föda oss in i framtiden. Dag 2 är en dag av rensning, nyfödelse, förändring, dans, mat och mycket mer. Så låt oss tillsammans dansa i trans in morgonen i en gemensam solståndsritual. Men var inte oroliga, byfånarna är ju där för att hjälpa om det blir lite läskigt. Det är ett traditionellt midsommarfirande som det var, inte som det är.

�Vill du vara med:�
På torsdagar 19.00-22.00 tränas låtar för karnevalen ute på Teatermaskinen i Riddarhyttan och på fredagar håller en sånggrupp till i Allaktivitets huset i Riddarhyttan från 13.00.
Vill du dra i gång en grupp i sömnad, musik, teater, dans eller något helt annat som är kopplat till karnevalen?
Hör då av dig till: Anders Olsson / 0706811481 / anders@teatermaskinen.com
Ta en bild på dig som byfåne eller ta en bild på dig och med vad du vill ta med till framtiden och lägg ut på instagram eller facebook med #reclaimthefutureSE.

You must be logged in to post a comment Login