Bubbles n Brunch + Open Air Day Party på Frimis 30:e aug

Av den 30 augusti, 2020
Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Date(s) - 30/08/2020
12:00 - 18:00

Kategorier


TekNat har abonnerat Johanessalen på Frimis innan dagsfesten för Bubbles & Brunch! Kl 12:00 slår Frimis upp dörrarna för oss. Det kommer bjudas på Brunchbuffé och bubbel. Sedan drar dagsfesten igång kl 14:00 som ingår i biljetten!!

För fjärde året i rad presenterar vi på Frimis stolt OPEN AIR DAY PARTY 2020, äntligen är väntan över och det är dags för årets största och roligaste dagsfest i Frimis Trädgård.

Söndagen den 30:e aug kommer denna dagsfest gå av stapeln. Här kan vi njuta lite extra av vad utsikten har att erbjuda och vi kan lova er en upplevelse för alla sinnen. Vi öppnar Trädgården redan vid 14:00 och kommer successivt höja tempot fram till 16:30 då vår huvudakt i form av Mike Candys äntrar scenen för en magisk show.
En utomhusscen kommer att byggas och vi utlovar eldkastare, konfetti, kolsyrekanoner – Örebros bästa dagsfest helt enkelt!

Förra året gästades Frimis Trädgård av 2000 partyglada människor och i år hoppas vi på att vi tillsammans slår den siffran. Hoppas ni är lika taggade som vi är så ses vi den 30:e aug.

Vid förfrågningar om VIP-bord kontaktar ni Felix Arvberger på felix@laweka.com

Biljetter finns i Bonsai!
pris: 250:-
Boka biljetter här »

You must be logged in to post a comment Login