Black Knights vs Uppsala 86ers

Av den 12 maj, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 12/05/2017
18:30 - 21:00

Plats
Behrn Arena

Kategorier


— NÄST SISTA HEMMAMATCHEN I GRUNDSERIEN 2017 —

För 6e året i rad önskar vi örebroarna välkomna till Behrn Arena för ännu en säsong av Superserien i amerikansk fotboll! Black Knights hade en fantastisk fjolårssäsong fram till det att man snöpligt åkte ur i semifinalen mot just Uppsala 86ers. Laget var dock i början av en uppbyggnadsfas med ett tydligt och långsiktigt mål mot att vinna svenskt och europeiskt mästerskapsguld 2020. Som ett led i detta har man fått behålla kärnan från fjolårets trupp, kryddat med spetskompetens utifrån!

Dagens match har vi revansch att utkräva mot Uppsala efter senaste mötet på Behrn Arena som slutade med vinst för Uppsalaborna. Uppsala 86ers har haft en säsongsinledning likt i fjol där maskineriet inte riktigt kommit igång – mycket på grund av skador på nyckelspelare. Visa av erfarenhet handlar dock inte football om hur man inleder säsongen, utan hur man avslutar den, det om något fick vi erfara mot just Uppsala 86ers i fjol.

Från och med kl. 16.30 kommer vi arrangera TAILGATE PARTY utanför entrén tillsammans med myOffice! Ta med er bil och grill och parkera precis utanför arenan och ladda upp inför matchen med övriga supportrar i vad vi hoppas kommer bli en dag med strålande solsken!

Kan du inte reglerna i amerikansk fotboll? Oroa dig inte – vi lär dig! Vår speaker förklarar pedagogiskt och entusiastiskt vad som händer på planen och varför. Dessutom har vi regelgenomgångar på storbildsskärmen – eller varför inte ta med kompisgänget, företaget eller familjen till 4e våningen där du ser matchen från arenans bästa platser, samtidigt som du kan avnjuta en härlig måltid inspirerad av det amerikanska köket?

ALLA medlemmar i Hyresgästföreningen har FRI ENTRÉ inte bara denna match, utan ALLA matcher under 2017!

— KNIGHT CLUB —

Våra matchprogram skickas ut exklusivt till medlemmar i vår fan club ”The Knight Club”. Det är kostnadsfritt att vara med i The Knight Club, och du behöver inte oroa dig för att du ska få någon spam. Vi skickar endast ut information och material som är av intresse för dig som supporter till Black Knights, bl.a matchprogrammet som du får i din inkorg på matchdag så du kan läsa in dig lite om förutsättningarna – spelarna, motståndarna, statistik m.m.

Gå med i Knight Club enkelt genom att anmäla dig på denna länk: http://blackknights.eu/supporters/knight-club/

You must be logged in to post a comment Login