Black Knights vs Stockholm Mean Machines

Av den 7 april, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 07/04/2017
18:30 - 21:30

Plats
Behrn Arena

Kategorier


— SUPERSERIEPREMIÄR 2017 —
För 5e året i rad önskar vi örebroarna välkomna till Behrn Arena för ännu en säsong av Superserien i amerikansk fotboll! Black Knights hade en fantastisk fjolårssäsong fram till det att man snöpligt åkte ur i semifinalen mot Uppsala 86ers. Laget var dock i början av en uppbyggnadsfas med ett tydligt och långsiktigt mål mot att vinna Svenskt och europeiskt mästerskapsguld 2020. Som ett led i detta har man fått behålla kärnan från fjolårets trupp, kryddat med spetskompetens utifrån!

Matchen innebär också premiären av FRIDAY NIGHT FOOTBALL vilket innebär att den kommer sändas live på CMORE/TV4 Sport.

Kan du inte reglerna i amerikansk fotboll? Oroa dig inte, vi lär dig! Vår speaker förklarar pedagogiskt och entusiastiskt vad som händer på planen och varför. Dessutom har vi regelgenomgångar på storbildsskärmen, eller varför inte ta med kompisgänget, företaget eller familjen till 4e våningen där du ser matchen från arenans bästa platser, samtidigt som du kan avnjuta en härlig måltid inspirerad av det amerikanska köket? Boka bord redan idag genom att mejla jimmy.palmborg@blackknights.eu

— MATCHBILJETTER —
Går att köpa på plats med kort, kontanter eller Swish. Vi tillhandahåller även säongskort och matchbiljetter i elektroniskt format via vår biljetttjänst ProPublik. Där erhåller du grymma mängdrabatter och underlättar även inpasseringen under matchdag. Länk till biljetterna hittar du i eventet under ”tickets”.

ALLA medlemmar i Hyresgästföreningen har FRI ENTRÉ inte bara denna match, utan ALLA matcher under 2017!

— KNIGHT CLUB —
Våra matchprogram skickas ut exklusivt till medlemmar i vår fan club ”The Knight Club”. Det är kostnadsfritt att vara med i The Knight Club, och du behöver inte oroa dig för att du ska få någon spam. Vi skickar endast ut information och material som är av intresse för dig som supporter till Black Knights, bl.a matchprogrammet som du får i din inkorg på matchdag så du kan läsa in dig lite om förutsättningarna, spelarna, motståndarna, statistik m.m.

Gå med i Knight Club enkelt genom att anmäla dig på denna länk:

http://blackknights.eu/supporters/knight-club/

— PRISER —
Matchbiljett: 100 kr
Student/Ungdom 12-17 år/Pensionär: 50 kr
Medlem i Hyresgästföreningen: FRI ENTRÉ!

You must be logged in to post a comment Login