Bergslagsspelens kulturfest

Av den 29 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 29/06/2017
14:00

Plats
Bergslagsspelens kulturfest

Kategorier


Bergslagsspelens kulturfest i Pershyttan, Nora, 29 juni – 3 juli 2017

Dans, musik, teater, berättelser, workshops, föreställningar och lokala kulturutövare. Fika mat och mycket mer.

Mer info och biljettbokning: www.bergslagsspelen.se / www.facebook.com/bergslagsspelen

Ett första preliminärt program finns att ladda ner här: http://www.studieframjandet.se/Bergslagsspelen/produktioner/Nora-2017/

Biljetter släpps 15 juni, bokas på via e-post till Bergslagsspelen eller på telefon: 070-603 82 03. Kvarvarande biljetter säljs på plats i Pershyttan. Pris: Pris: 100 kr per dag, 50 kr/barn och ungdom (upp till 18 år).

Om Bergslagsspelen:
Projekt Bergslagsspelen är ett brett samarbetsprojekt med amatörer och proffs som syftar till att stärka amatörkulturen i norra länsdelen. Projektägare är ABF Örebro län, Studiefrämjandet Örebro, Amatörteatersamverkan Örebro län samt Örebro läns bildningsförbund. Bergslagsspelen samverkar med föreningsliv, kommuner, studieförbund och fria kulturgrupper. Scenkonstverk, studiecirklar, workshops och sommarläger för barn med dans, teater och sång ingår i verksamheten. Kulturfesten i Pershyttan görs i samarbete med Fröjdans och Bredsjö kulturkooperativ, med stöd av Region Örebro län, kommunerna i Bergslagen, Sparbanksstiftelsen Bergslagen, BoAB, LIBO och Pershyttans Bygg och VVS.

You must be logged in to post a comment Login