Basal sutureringsworkshop

Av den 4 maj, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 04/05/2017
18:00 - 20:00

Plats
Kirurgiska Utskottet

Kategorier


Ansvariga i arbetsgruppen för basal suturering, Lana Yousef, Alma Kastberg, Amanda Elofsson och Rini Roy kommer att föreläsa och visa hur ni sätter enstaka suturer. En grundlig och gemensam genomgång kommer att ges där alla deltagare får chans att följa med i förevisningen. Efter genomgången finns det gott om tid att öva själva och vi kommer att vara flera ur utskottet på plats för att hjälpa till och svara på alla era frågor.

Vi satsar på kvalitet framför kvantitet och har därför valt att begränsa platserna till 20 st så att alla får varsin uppsättning med nålförare, pincett, material att sy i och suturer. Först till kvarn gäller och anmälan är bindande, så var säker på att du verkligen kan närvara!

Anmälan öppen!
www.mforebro.se/biljetter

Vid förhinder önskar vi att du hör av dig så fort som möjligt så att vi kan ge bort platsen till någon annan. Vi uppmanar även starkt er som var på det förra tillfället att vara solidariska och ge era kamrater som ännu inte fått vara med möjligheten till detta. Det kommer fler tillfällen (och även mer avancerade seminarier!)

Varmt välkomna!

Ansvariga för basal sutureringsteknik
Kirurgiska Utskottet,
MFÖ

You must be logged in to post a comment Login