Anders “Moneybrother” Wendin spelar på East West

Av den 2 juni, 2017
Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 02/06/2017
22:00 - 23:59

Plats
East West Sushi

Kategorier


Anders “Moneybrother” Wendin skriver på nytt material och nu kommer han tillbaka till East West för två intima konserter!

När Anders Wendin blev Anders Wendin så blev han det med ett ödmjukt patos av den mest magnifika sorten. Efter att ha uttryckt sig genom engelskan i såväl punkiga Monster som souliga superframgången Moneybrother har han kommit till en punkt både i livet och karriären där dessa båda på något sätt naturligt möts.

Livet och karriären flyter ihop, inte isär. Familjen har fått en ny innebörd och det fanns ett molande undermedvetet sug att berätta något på riktigt. I det läget blev det både naturligt, nödvändigt och till sist faktiskt oumbärligt att skriva, kommunicera, uttrycka sig på svenska.

Skivan ”Dom ska få se vem dom roat sig med” landade som en mjuk bomb i slutet av april 2014, och följdes upp med några av de allra bästa konserter Anders framfört hittills. Självsäkert och sårbart på samma gång, och med ett lyhört band som varken är rädda för en extra paus eller ett vansinnigt crescendo. Och alla vill såklart höra mer!

På fredag den 2/6 klockan 22:00 kliver Anders “Moneybrother” Wendin upp på East Wests scen för en intim spelning, det finns fortfarande några biljetter kvar till denna spelning medans lördagsspelningen är utsåld.

You must be logged in to post a comment Login