Evelyn för Musikhjälpen på Level Bar & Kök

Av den 13 december, 2016

 Den 14 december bjuder Anna Fogel, Lovisa Krantz, Drottningen och Emma Rapp på konsert på Level i Evelyns regi och till förmån för Musikhjälpen, var med och bidra till en skön kväll och en bättre värld, lyssna på grym musik och häng tillsammans med oss på Evelyn!

Sedan Anna Fogel flyttade till Örebro år 2000 har hon spelat i en rad olika konstellationer men först 2016 släppt eget material. EP:n ”Vretstorp sessions” spelades in spontant under sommaren i ett hus på landet med utsikt över närkeslätten och Kilsbergen. Musiken är baserad på klaviaturinstrument och skulle kunna beskrivas som pianoindie/singersongwriter.

Lovisa Krantz är en artist som med sitt softa pianospel och sin djupa, luftiga och samtidigt starka röst utgör en känsla av dynamisk melankoli och filmisk atmosfär. Hon skriver utifrån sitt egna liv och sin syn på världen. Lovisa har läst musikproduktion på musikhögskolan i Örebro och varit med och skrivit Örebrolåten ”Bit för bit”.

Ina Knutssons soloprojekt ”Drottningen” rör sig i kölvatten mellan ljus och mörker. Med en mångbottnad röst och stark, poetisk närvaro, tar hon oss till marker vi längtat efter och världar vi drömt om. I startgroparna för skivinspelning och med ett nytt band, framför hon i samband med Musikhjälpen sin nya repertoar från det stora kraftfulla till det lilla sköra.

Emma Rapp uppmärksammades i Idol 2013 och blev efter det inbjuden att sjunga för både vår kung och stadsminister. Nyligen blev hon upplockad och signad av ett skivbolag och nu har hon hittat ett sound där bakgrunden som singer/songwriter blandas med elektroniska element. I april premiärspelades hennes debutsingel ”Turn This Town Around” i radio P4 i samband med finalplatsen i Svensktoppen nästa.

Hålltider:
20.00 – Anna Fogel
21.00 – Lovisa Krantz
22.00 – Drottningen
23.00 – Emma Rapp

Onsdag 14 december kan man se Anna, Lovisa, Drottningen och Emma Rapps konsert i Evelyns regi på Level Bar & Kök, fritt inträde!

Kultur & Musik| Örebro Musikhjälpen 2016
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login