Eva Dahlgren trollband publiken i Stadsträdgården

Av den 12 augusti, 2017

Under fredagskvällen var det dags för Eva Dahlgren att besöka Stadsträdgårdens musikkvällar och hon tog verkligen med sig det vackra vädret.

Det var den största publiken för året som samlats i Stadsträdgården för att se Eva Dahlgren, som kvällen till ära satt samman en speciell spellista för att som hon själv uttryckte det skapa en skön och mysig känsla.

Låtarna vi fick höra sträckte sig över stora delar av Evas långa karriär, och jag måste säga att hon lyckades i sin förutsatts att skapa den där varma och mysiga känslan.

Eva Dahlgren är en fantastisk artist och har den där egenskapen att verkligen kunna få kontakt med sin publik, även om mellansnacket är begränsat till några få länger bitar där Eva drar några historier från sin tid som artist men också från sin barndom, så behåller hon den kopplingen hon skapat med publiken under de efterkommande låtarna.

En sak jag blir glad över är att Evas röst verkligen håller och den är bra, jag tycker att Eva Dahlgren gör en jättebra konsert i Stadsträdgården och känslan var att alla i publiken var nöjda.

Eva Dahlgren i Stadsträdgården får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login