Ett nytt sätt att resa med Bagpal Scandinavia

Av den 27 januari, 2017

Som det första företaget i Skandinavien lanserar nu Bagpal Scandinavia en tjänst för enkel och bekväm frakthantering av resenärers bagage. Tjänsten innebär att du inte längre behöver bekymra dig om att släpa din tunga packning till flygplatsen, stå i kö för att checka in, eller vänta på bagaget vid ankomst till destinationen. Bagaget får istället vänta på dig. Kunden väljer själv var bagaget ska hämtas upp och levereras.

Att få bagaget upphämtat och levererat till destinationen blir allt vanligare. Utanför Skandinavien är denna tjänst väl etablerad sedan många år. Nu kan alltså även resenärer från Sverige, med några enkla klick på Bagpals hemsida, beställa upphämtning av bagage från sitt hem och få det levererat direkt till hotellet, golfklubben eller skidresorten.

“Detta är framtidens resande. De flesta människor idag är vana vid att släpa på sitt bagage. Vi ser många målgrupper, – allt från barnfamiljer med många väskor och barnvagnar, till golf och skidresenärer som reser med otympligt bagage. Vårt mål är att försöka bryta ett invant beteende och skapa ett nytt tänk hos resenärerna”, säger Bagpals VD, Niklas Dennerås.

Varför Bagpal?
Du slipper släpa på ditt bagage, stå i långa köer för att checka in och tvingas vänta på bagaget vid ankomst. Bagpals transportörer har också en betryggande statistik när det gäller att leverera bagage i tid och i oskadat skick. Flygbolagen idag, fortsätter att höja sina avgifter för incheckat bagage. Detta för att i förlängningen troligtvis avskaffa bagagehanteringen helt och hållet.

“Att idag flyga reguljärt med incheckat bagage kan bli en kostsam affär om väskan eller totalvikten överskrider angivna gränsvärden. Vi har en tydlig vision om att kunna erbjuda dessa resenärer mervärdet i att för en lägre eller likvärdig kostnad skicka bagaget med oss istället” ,säger Bagpals marknadschef, Rickard Brink.

Läs mer här >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login