Ett liv efter döden och dagliga överraskningar

Av den 27 oktober, 2018

2018 har varit ett framgångsrikt år för det svenskutvecklade spelet Pukk, med höga spelarbetyg och flertalet utmärkelser på Googles och Apples marknadsplatser. Nu har göteborgsföretaget Itatake, som ligger bakom spelet, lanserat en uppdatering lagom till Halloween som innehåller massor av specialföremål, överraskningar och ett liv efter döden.

Spelet är ett runner-spel med unik spelmekanik som i stort går ut på att spelaren ska krossa allt som kommer i vägen för att på så sätt samla på sig en massa guld. Ju längre in i spelet man kommer desto fler saker finns det att krossa, men det blir även svårare och mer utmanande då det dyker upp fler hinder som måste undvikas. Guldet används sedan till att öppna upp lådor som innehåller olika föremål att använda till att stajla spelfiguren.

‒ En av spelets kärnfunktioner är att stajla din Pukk, och Halloween är ju den perfekta högtiden för att lansera specialsaker för detta, berättar Mattias Granat. Men den enskilt viktigaste funktionen i den här uppdateringen är att man får möjlighet att nyttja en andra chans när man dör, en funktion som många av våra spelare efterfrågat.

Funktionen som erbjuder en andra chans är inte avgränsad till Halloween, utan kommer från och med nu att vara en vital del av spelet, och detta är ett av flera exempel där Itatake agerar utifrån spelarnas tankar och önskemål.

Spelet är gratis att spela med alternativen att aktivera reklam eller köpa Premium-versionen för att maximera hela upplevelsen, spelet innehåller inga mikrotransaktioner.

App Store: https://geo.itunes.apple.com/us/app/pukk/id1216673536?mt=8&uo=6
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.itatake.pukk

Film & Spel | Pukk
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login