Ett av Sveriges bästa partyband 2 Blyga läppar till Ritz Nightclub

Av den 28 januari, 2020

2 Blyga Läppar skapades någon gång under perioden 2006-2007 i en liten lägenhet i Kalmar. Repertoaren bestod av en låt ”Jag & Krister” och under flera års tid var den ett givet inslag på festerna för att skapa en skön partystämning.

När låten väl hade cementerats och blivit ett bejublat allsångsnummer så packade jag ner gitarren för att åka på Sweden rock festival 2009 och festa lite i goda vänners lag.

Sensommaren 2009 spelades låten ”Jag & Krister” in efter att ha nåtts av min galma barndomsvän Linus Sundvall, ägare och producent på Soundwall Productions.

Efter ett enormt genomslag dammades gamla ideer av och blev till färdiga låtar. 10 juni 2010 släpptes första skivan Urladdad Utblottad Ursäktad. 2010 var även året 2 Blyga Läppar gjorde sitt första gig.

Fler låtar spelas in, bland annat Jag vill ha dig, baby (utan kläder) som kom att bli en dunderhit med flera miljoner spelningar på Spotify. Låten hamnade på skivan ”Såhär vi jobbar” som släpptes 2013.

2014 var det stora genombrottsåret för 2 Blyga Läppar med singeön ”Världens Bästa Tjej” och efterförljande sommarturne blev en braksucce som sågs av tusentals människor.

2015 släpptes tredje albumet ”Världens Bästa Skiva”.

Nu kommer ett av Sveriges garanterat bästa partyband till Ritz Nightclub Fredag 31 Januari 2020.

» Mer information här «

Musik | Ett av Sveriges bästa partyband 2 Blyga läppar till Ritz Nightclub
Örebroguiden

Källa Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login