Estrella Food Truck en rolig variation på snacks

Av den 15 april, 2019

För närvarande finns Estrellas nya snacksserie Food Truck ute i butikerna och vi har på Örebroguiden provat dessa för att kunna ge vårt utlåtande.

De sorter vi provat är Food Truck Italian Pizza, Food Truck Kebab with Garlic and Tomato och Food Truck Onion Rings.

Food Truck Onion Rings är det enda snacket som inte är chips, det är istället majsringar med en lagom sälta och bra smak av gul lök. Smaken är tydlig och sältan är bra, texturen är frasig utan att vara hård, men frågan för oss blir om man verkligen sätter sig och äter en hel påse av dessa.

Estrella Food Truck Onion Rings får hela…

Food Truck Italian Pizza är spröda chips som har en smak av tomat och oregano men den känns något svag för att ge den där riktiga pizzakänslan, texturen är krispig och kanske något hårdare än vad standard chipsen brukar vara. Även med dessa blir frågan om de är sådana att man kommer tycka att hela påsen är god.

Estrella Food Truck Italian Pizza får hela…

Estrella Food Truck Kebab with Garlic and Tomato är dessa spröda chips med smak av kebab krydda, vitlök, tomat och örter. Här har man lyckats få till smaken med bra tryck i kryddorna så det passar med en öl eller två till dessa. När det gäller Food Truck Kebab with Garlic and Tomato så är frågan snarast om man pallar kryddorna en hel påse snarare än om smaken är bra nog.

Estrella Food Truck Kebab with Garlic and Tomato får hela…

Karl-Johan Sandberg, Mat | Estrella Food Truck Chips
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login