Escape Travel lanserar två nya upplevelseresor till Costa Brava

Av den 11 december, 2016

Genom att erbjuda gruppresor med innehåll som är noga utvalt har Escape Travel under åren byggt upp en stor bas med återkommande resenärer. Nu märker Escape Travel en stor efterfrågan på fler destinationer där Spanien är en av de mest eftersöka. De lanserar därför nyheterna Mitt Costa Brava och Vandringsresa till Barcelona och Costa Brava.

– Vi har valt att satsa mer på Spanien med två nya gruppresor till Costa Brava. Regionen har ett stort utbud av upplevelser, så att sätta ihop ett program som matchar våra koncept var inte svårt. Vårt mål är att erbjuda innehållsrika resor som ska vara prisvärda och det har vi verkligen lyckats med här, säger Jon Tormodsson, VD på Escape Travel.

Varför Costa Brava?
Den Spanska regionen Katalonien har väldigt mycket att erbjuda sina besökare. Här flyter sandstränder ihop med kuststräckor som består av dramatiska klipp- och bergsformationer och som smyckas med pinjeskogar, vilket skapar härliga leder att vandra i. Undangömda byar med idylliska badvikar blandas med en rik historia tillsammans med god mat och fantastiska viner.

De två resorna med olika inriktningar:
Avkoppling och historia -Mitt Costa Brava samt vandring och gemenskap – Vandringsresa Barcelona och Costa Brava.

Mer info här >>

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login