Eric Saade & Anis Don Demina släpper singeln ”Postcard”

Av den 12 oktober, 2019

Två världar möts när Eric Saade och Anis Don Demina släpper en singel tillsammans. Det är en något oväntad men desto mer spännande duo som nu släpper musik – idag den 11 oktober släpps singeln ”Postcard”.

I den ena vågskålen har vi Eric Saade och i den andra har vi Anis Don Demina – både artistiskt och stilistiskt sätt utgör de så gott som varandras motsatser men när de möttes en sommarkväll i Stockholm upptäckte de att båda varit med om precis samma upplevelse och det var då idén till ”Postcard” föddes.

Eric om samarbetet:
”Anis påminner mig mycket om när jag var i början av min karriär och hans driv inspirerar! Vi kan verka vara varandras motsatser men har fler likheter än vad många kanske tror”

”Postcard” handlar om en sommarfling som sedan inte blev något mer, om ”the one that got away”. Låtens sound är en blandning av Erics karaktäristiska och sköra pop-röst tillsammans med Anis träffsäkra hiphop-ådra. Det är artistduon Sebastian Atas och Victor Sjöström (mer kända som Jubël) som producerat ”Postcard”, tillsammans med Viktor Broberg.

”Detta är en låt som alla som varit unga och hopplöst kära en sommar kan känna igen sig i. När jag och Eric satt i studion kände vi bara – denna måste vi släppa tillsammans”, berättar Anis.

”Som ett postcard från Paris…” , låten ackompanjeras av en musikvideo som duon spelat in i Paris och släpps samma dag som singeln.

Lyssna på ”Postcard” här»

Musik | Eric Saade & Anis Don Demina släpper singeln ”Postcard”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login