Eric Gadd ger två intima konserter på East West

Av den 31 oktober, 2016

Eric Gadd uppträder i två intima konserter på East West helgen 4-5 november. Han har haft stora liveframgångar det senaste året, förra sommaren var han ute på en uppskattad akustisk turné som fortsatte under hösten och nyligen avslutade han en annorlunda och intensiv spelperiod på restaurang Strandvägen 1 där han uppträdde fem kvällar i veckan under hela april.

Det var fantastiskt roligt. Jag hade aldrig spelat så här mycket under en så lång period tidigare och även om det var mycket jobb och väldigt utmanande, så blev det otroligt fina möten med gästartisterna och publiken, berättar Eric Gadd.

Nu väntar en ny turné där Eric Gadd dels uppträder i personliga och intima sättningar, men också större partygig tillsammans med det svängiga musikkollektivet Blacknuss. Det blir ett blandat låtmaterial med Eric Gadds största hits, senaste singlar och låtar som han nyligen återupptäckt.

Jag upptäckte en del “glömda” låtar när jag repade inför Strandvägen 1-gigen, det var lite äldre singlar som jag märkte att både jag och publiken uppskattade att få höra igen, berättar Eric Gadd.

Förutom låtar ur hans stora befintliga repertoar kommer Eric Gadd även spela låtar från tre ep:s som släpps under året.

Eric Gadd spelar fredag 4 & lördag november, kl. 22.00 både fredag och lördag beräknas det börja.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login