Energifyllt framträdande av Stealing Oceans på PastaBaren

Av den 2 augusti, 2018

Under onsdagskvällen uppträdde Stealing Oceans från Nashville på PastaBaren i Oscar C.

Brian Thompson eller Stealing Oceans som han är mer känd som är enligt honom själv en hip hopfusion artist och vist rappar Brian men jag skulle nog inte vilja kalla hans musik för hip hop, dels för att han sjunger lika mycket som han rappar men också för att melodierna snarare är en blandning mellan pop och ska.

Detta innebär dock inte att musiken är dålig, jag tycker att många av låtarna är medryckande och alla är definitivt medryckande och energifyllda. Brian vill förmedla ett budskap om att man skall hålla sig ung till sinnet, vara tacksam för det man har och att alltid sprida kärlek vilket han gör på ett förtjänstfullt sätt från scenen.

Bandet Brian har med sig denna kväll är inte hans originalband utan består av svenska musiker bär bland annat hans bror ingår, men det är inget man märker av att detta inte är originaluppsättningen då alla är tighta och ger allt.

Det skall bli intressant att se hur Stealin Oceans tar detta vidare då det definitivt finns låtar med hit potential, han har dessutom nyligen signat ett kontrakt med Starstruck Entertainment.

Stealing Oceans får hela…

Bilder från spelningen.

Karl-Johan Sandberg, Kultur & Musik | Stealing Oceans
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login