”En skam för Sverige 2” till Örebro på lördag

Av den 17 november, 2016

Den 30 september var det dags för Soran Ismails och Magnus Betnérs ”En skam för Sverige 2” premiär i Lund, lördag 19 november kommer duon till Örebro och Örebro Konserthus.

Efter den utsålda premiärhelgen uppträder den hyllade och prisbelönta duon med sin nya föreställning under nästan 50 kvällar runt om i landet. Publiken kommer få höra komikerna på två vitt skilda sätt skildra vår samtid med skarpa iakttagelser och träffsäker satir.

Den nya föreställningen ”En skam för Sverige 2” är en fristående uppföljare till 2013 års ”En skam för Sverige”, som var i stort sett helt utsåld under fyra säsonger och sågs av ungefär 80 000 personer. Den utsågs också till ”Årets föreställning” på Svenska standup-galan och kallades ”sylvasst & smart” (Aftonbladet), ”ståupp som betyder något” (Corren) och ”en stolthet för Sverige” (Nerikes Allehanda).

I ”En skam för Sverige 2” skildrar två av landets största komiker Sverige år 2016 genom att leverera vass satir om dagsaktuella nyheter och lättkränkta människor, dessutom uppträder de för första gången tillsammans i mellanakten som improviseras fram varje kväll.

”En skam för Sverige 2” kommer inte lämna någon oberörd.

Turnéplan “En skam för Sverige 2” lördag 19 november 19.30 i Örebro Konserthus

Nöje | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login