”En skam för Sverige 2” extraföreställning på Örebro konserthus

Av den 29 april, 2017

2013 hade Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med ”En skam för Sverige”. Den gemensamma turnén såldes ut över hela landet, hyllades i media och utsågs till ”Årets föreställning” på Svenska standup-galan.

Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren ”En skam för Sverige 2”, i ”En skam för Sverige 2” delar två av Sveriges främsta komiker och samhällsskildrare återigen scen för att ge sin syn på samtiden.

I sitt nya material dissekerar Magnus Betnér och Soran Ismail de kränkta människornas tidsålder. Duon ger sig i kast med politik, fördomar, religion, politiskt korrekt-ängslighet, medier, Facebook-människor och blodpudding.

Dessutom gör de för första gången en gemensam mellanakt som improviseras fram varje kväll. De vassa och satiriska samhällsbetraktelserna går som en röd tråd genom föreställningen, oavsett om de levereras av den intensiva Magnus Betnér eller den underfundiga Soran Ismail. Tillsammans skildrar de träffsäkert Sverige 2016. ”En skam för Sverige 2” kommer inte lämna någon oberörd.

Några Pressröster om “En skam för Sverige”
”Sylvasst & smart”
– Aftonbladet

”Den är briljant. Alldeles och fullkomligt lysande faktiskt. ”
– Upsala Nya Tidning

Torsdag 4 maj kan man se ”En skam för Sverige 2” med Magnus Betnér och Soran Ismail på Örebro konserthus.

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login