En miljon till vinnare i Örebro

Av den 20 januari, 2020

Postkodlotteriet har dragit en vinst på 1 miljon kronor till Örebro, det är lottköparna på postnummer 703 68 med postkoden TP som får dela på vinsten.

På postkoden finns 15 vinnare som tillsammans har 30 lotter. Varje lott är därmed värd 33 334 kronor. Några av dessa vinnare har blivit uppringda av vår vinstutdelare Rickard Sjöberg via videosamtal som kommer att visas i sociala medier.

En av vinnarna heter Gunhild Bergkvist, 69 år, och hon har vunnit 66 668 kronor. När hon fick samtalet från Rickard trodde hon nästan inte att det var sant.

– Jag är väldigt nöjd, sa hon glatt när hon fick höra vinstsumman!

Ytterligare en vinnare som blev uppringd var Andreas Lundqvist, 44 år, som vann 33 334 kronor. Även Ingela Öberg, 45 år, och Niklas Sörensen, 45 år, blev uppringda. Dessa kan ni se mer av i filmklippet ovan.

Övriga vinnare får vinstbeskedet via post inom de närmaste dagarna, vinnarna kan också se sin vinst på postkodlotteriet.se i inloggat läge. Varje måndag till fredag från 3/1 till 22/1 presenteras en ny vinnande postkod där lottköparna får dela på en miljon kronor.

Vad är en postkod?
Ett lottnummer i Postkodlotteriet bygger på lottköparens adress. Den första delen av lottnumret är postnumret. Sedan följer två bokstäver som tillsammans med postnumret bildar postkoden (t ex 123 45 AB). En postkod är alltså en mindre del av ett postnummerområde. Lottnumret avslutas med ett personligt nummer.

Nöje | En miljon till vinnare i Örebro
Örebroguiden

Källa Postkodlotteriet

You must be logged in to post a comment Login