En lugn afton när INVSN spelade på Frimis Salonger

Av den 27 februari, 2017

Frimis Salonger har efter sin mycket ambitiösa musiksatsning blivit ett nav i Örebro där artister i spridda genrer spelar och i fredags spelade INVSN från Umeå.

Bandet frontas av Dennis Lyxzén från Refused och från Deportees Anders Stenberg, de har sedan 2009 släppt fyra album där senaste skivan ”The Beautiful Stories” utgavs i år.

Bandet skapar ett mörkt punkigt sound tillsammans och de besitter en stor portion originalitet vilket är intressant, INVSN är passionerade musiker som gör det de brinner för i en smalare genre långt från listor och radiohits.

Låtarna framförs mycket skickligt av kompetenta musiker med snygga synthslingor i soundet, ljudet är mycket bra under hela konserten.

INVSN skapar en trevlig atmosfär med sitt framträdande och sin musik, som blir till en skön helhetsupplevelse utan att nå några riktiga höjdpunkter under kvällen.

Dennis är full av en aldrig sinande energi och har en stor scennärvaro under konserten som aldrig avtar, konserten var en mycket trevlig musikalisk upplevelse där de olika bandmedlemmarna skapade en ren och tonsäker ljudbild.

INVSN har kvalitéer men jag tycker att konserten blir en lugn afton med en gemytlig stämning som aldrig tänder till riktigt.

INVSN får hela…

Bilder från spelningen.

Johan Bergdahl, Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login