En kexig nyhet – chokladkaka från Marabou med hela Mini Oreos

Av den 3 augusti, 2020

Nu är den här, Marabou Oreo Sandwich! En ny chokladkaka från Marabou, där hela Mini Oreos omges av mjölkchoklad, kort och gott en liten Oreo ”smörgås” i varje ruta. Perfekt att bryta och dela med sig av eller njuta av själv.

Kärlek har uppstått igen på chokladfabriken och ett nytt tillskott lanseras i Maraboufamiljen– Marabou Oreo Sandwich. En chokladkaka där mjölkchoklad omger spröda Mini Oreo kakaokex med krämfyllning av vaniljsmak, det bästa av två världar i varje ruta.

”Oreo är en favoritkaka runt om i världen som till och med har en gata i New York uppkallad efter sig där den första Oreo-kakan bakades, the Oreo way. Marabou är ett av Sveriges mest älskade varumärken. Båda varumärkena är födda på 1910-talet och vars smaker är lika uppskattade än idag. Känns kul att återigen förena dessa två ikoner i en ny kombination där det är Mini Oreos tur att inta huvudrollen”, säger Niklas Larsson, varumärkesansvarig Marabou.

Den nya chokladkakan väger 92 gram och dyker först upp i Pressbyrån & 7-eleven butiker med start vecka 332020. Lanseras sedan brett från v.37.

Mat | En kexig nyhet – chokladkaka från Marabou med hela Mini Oreos
Örebroguiden

Källa: Mondelēz International

You must be logged in to post a comment Login