En hyllning till den svenska sommaren

Av den 6 oktober, 2016

Spring Summer 2017 – Den Svenska Sommaren. Nordbor har ett alldeles särskilt förhållande till sommaren, dess långa dagar passerar så snabbt att vi blivit mästare på att fånga säsongen innan den mörka vintern tar över.

Spring/Summer 17 hyllar vårens ankomst med fåglar och fjärilar från den svenska faunan, låter den blomma ut med färgstarka mönster och en palett hämtad från solnedgångar och ängsmarker. Garderoberna representerar tre svenska sommarvistelser och personas: en stilren arkitektlya på Gotland, en skrivarstuga på Österlen och en ung man på besök i en Dalastuga.

Eton Collection
We go bold! Storskaliga rutor, prickar och en rad olika ränder gör intåg bland vårens nyheter, vi möter även en förstorad mönsterbild på businesskjortor och i accessoarsortimentets paisleymotiv.

Closet 4
En sval sommar med en elegant avslappnad stil – kollektionen av kortärmade skjortor växer, välj bland ett stort utbud linneskjortor och prickmönstrat på fjäderlätt muslintyg.

Closet 7
Här introduceras en exklusiv skrynkelfri linneskjorta behandlad med Etons unika finishering, resultatet är slående då linnets karaktäristiska egenskaper kvarstår. Våra innovativa mikromönster fortsätter utvecklas för att ta plats i både business och helggarderoben.

Closet 13
Den här garderoben presenterar en serie rutiga skjortor som klär varje gentleman – från klassiska ginghamrutor till pastellfärgade tartanmönster. Den sofistikerade semesterlooken kompletteras med bohemiska scarves i vår nya modal och bomullskvalité.

Etons skjortor hittar man hos Johnells i Örebro.

Mode & Skönhet 
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login