EM Drink, nytt flytande glutenfritt kosttillskott

Av den 16 mars, 2020

Den nya drycken, EM Drink, är en helt naturlig fermenterad dryck som är bra för tarmfloran och garanterat glutenfri. EM Drink tillför en blandning av goda mikrober. De metaboliska produkterna som uppstår under en fermentering inkluderar vitaminer, enzymer och antioxidanter.​

EM Drink är ett flytande kosttillskott. En helt naturlig fermenterad glutenfri dryck som kan drickas dagligen. Den innehåller mjölksyrebakterier och enzymer som bildar viktiga näringsämnen som håller kroppen i gott skick. När dessa bakterier och andra ämnen inte tillförs i tillräcklig mängd från kosten, kan det leda till att enstaka bakterier får för mycket utrymme vilket i sin tur orsakar obalans i tarmen.

– Vi är mycket glada över att presentera vår glutenfria produktnyhet EM Drink. Vi är många som är intresserade av att lära oss mer om goda bakterier och dess betydelse för ett välfungerande matsmältningssystem. Jag tror att magen och tarmfloran har stor påverkan på vårt välbefinnande, säger Ebba Horn, VD, Agriton Sverige.

EM® är en förkortning för effektiva mikroorganismer och består av 80 olika mikroorganismer som existerar fritt i naturen. EM® Drink baseras på EM®-teknologin som utvecklades av Dr. Higa i Japan efter sin 30-åriga forskning.

– Den är en helt naturlig fermenterad glutenfri dryck som kan drickas dagligen. Lika god som måltidsdryck, törstsläckare, mocktail med is och bubbelvatten eller som energidryck, säger Catharina Löfqvist, marknadsansvarig, Agriton Sverige.

Fördelar

  • 100% naturliga ingredienser
  • Rik på mjölksyrebakterier
  • Garanterat glutenfri
  • God sockerfri dryck till hela familjen
  • Inga konserveringsmedel och inget tillsatt socker

Hälsa | ​EM Drink, nytt flytande glutenfritt kosttillskott
Örebroguiden

Källa: Agriton

You must be logged in to post a comment Login