ELON gillar Musikhjälpen

Av den 22 december, 2016

Årets stora insamlingsevent Musikhjälpen i Örebro har slagit de flesta rekord som går att slå och ELON är stolta över att vara en del i det.

ELON, med sitt huvudkontor i Örebro, har under Musikhjälpen varit delaktig i eventet på Stortorget, eller Kärlekens torg som det har kallats under denna vecka. Tillsammans med en mängd organisationer, företag och privatpersoner har man engagerat sig för att samla in pengar till Radiohjälpen med temat ”Barn i krig har rätt att gå i skola”.

Vi tycker att årets tema är relevant och viktigt att lyfta”, säger Camilla Waldmark, PR-ansvarig på ELON Elkedjan Logistic. ”Att kunna skänka pengar till Musikhjälpen och vara en del av detta känns näst intill självklart – och att eventet sker i Örebro där vi verkar som bolag innebär att vi kan agera även på nära håll”.

På plats på i Örebro har det under veckan delats ut värmehjärtan till publiken. Vid Yrkesgymnasiets Mattält har det under veckan serverats måltider där alla intäkter gått till Musikhjälpen. Här har ELON bidragit med vitvaror och köksprodukter så att det har blivit möjligt att laga denna mat. har även hjälpt Yrkesgymnasiets Mattält med vitvaror och köksprodukter.

ELON har även skänkt 50 000:-

Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login