Elin testar Spa of the World™ Ethiopian Green Coffee Cream

Av den 21 september, 2017

Firming body cream- berikad på ekologiskt grönt kaffe från Etiopien och innehåller olivolja från Italien, är 100% vegansk och är framtagen i the body shops ”spa of the world” serie. En silkeslen créme med höga halter av koffein för att strama åt och göra huden mjuk.

Detta är en body créme som är framtagen för att mjukgöra huden och ge den en tajtare känsla och utseende. 

Huruvida den stramar åt huden kan jag inte riktigt säga, då detta inte är något jag upplevt när jag använt produkten. Men den är fantastisk mjukgörande och luktar superfräscht! Jag föredrar att används den tillsammans med ”Spa of the World™ French Grape Seed Scrub” på nyrakad ben, och oj vilka spiror man får. 

I vanliga fall gillar jag rätt feta produkter på huden efter rakning och peeling, detta är visserligen en créme inte en lotion men oj så lätt den känns på huden. Den är sidenlen och gör huden mjuk och smidig! 

Kan verkligen rekommendera denna produkt och den får högsta betyg av mig – 5 av 4!

Elin Karlsson, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login