Elin testar Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask

Av den 10 september, 2017

En mask framtagen för att rengöra på djupet, avlägsna luftföroreningar och orenheter samtidigt som den ger en lätt exfoliering!

Efter 2 veckors solsemester var detta precis vad min hud behövde. När man varit på solsemester är huden i ansiktet väldigt utsatt, solskyddsfaktor, klor vatten, havsvatten, svett osv, och alla vet ju hur ofräsch man känner sig efter en flygresa.

Jag började med att rengöra ansiktet med ett ansiktsvatten och applicerade sedan masken med fingrarna. Rekommendationerna är att du har masken på i 5-10 minuter, så jag körde 8 minuter då det var första gången och min hud är rätt känslig.

Masken kändes sval varvat med lite brännande, svårt att avgöra men den kändes definitivt rengörande. Den sved dock lite grann på mina torra partier under näsan, men det avtog ganska snabbt. Den luktar fräscht och lämnade huden mjuk efteråt.

Kort och gott tycker jag att det var en bra rengörings mask, och den gör det den utger sig för att göra.

Jag skulle kunna rekommendera den till andra och ger den 4 av 5 poäng!

Elin Karlsson, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login