Elin testar Ginger Anti Dandruff Shampoo

Av den 29 november, 2017

Ett mjällschampo för torr hårbotten som innehåller ingefära från Sri Lanka, björkbark, extrakt från vitpil och community trade-honung.

Detta är en best seller hos The Body Shop och jag kan förstå varför.

Jag lider själv av torr hårbotten, tvättar håret för ofta och nu på hösten torkar hårbotten ut mer än vanligt. Jag har nu använt detta schampo i några veckor och jag trivs väldigt bra med det, håret blir mjukt och fint och hårbotten blir mjuk och inte mjällig.

Jag kan rekommendera detta schampo till dig som har torr hårbotten, men även till de som inte har för det gör håret glansigt och fint. Ett litet minus är den starka ingefära doften, dock håller den inte i sig när håret är torrt.

Jag ger The Body Shops Ginger Anti Dandruff Shampoo 5 av 5 poäng, då den verkligen uppfyller vad den är framtagen för.

Elin Karlsson, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login