Elin testar Coconut Oil Brilliantly Nourishing Pre-Shampoo Hair Oil

Av den 25 september, 2017

Fullkomligt ÄLSKAR kokosprodukter överlag, så jag blev så glad när jag skulle få testa denna produkt från The Body Shop då jag inte tidigare testat några av deras hårprodukter. 

 Som vanligt är denna produkt 100% vegansk och innehåller ekologisk jungfrukokosolja, pracaxi och sojaolja. 

Det är en produkt som kan användas på olika sätt beroende på önskad effekt. Jag tvättar håret varannan dag och använder olika värmeverktyg som sliter mycket på mitt hår, jag har även under en period lidit av torr hårbotten. Därför tänkte jag att denna hårolja skulle göra susen med min hårbotten, så jag masserade in den i hårbotten och längderna och lät den verka i ca 20 min innan dusch – gör inte det! Jag schamponerade håret 2 gånger men lyckades ändå inte få bort det oljiga från hårbotten. 

Däremot gillar jag denna produkt på torrt hår, ta några droppar, massera in i händerna och applicera i längderna. Tar bort frissiga toppar och luktar super gott! 

Prisvärd produkt, den får 3 av 5!

Elin Karlsson, Mode & Skönhet | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login