eleven är huvudsponsor för Swedish Beauty Awards 2018

Av den 18 januari, 2018

Sveriges största oberoende skönhetsevent, Swedish Beauty Awards är stolta att presentera eleven som huvudsponsor för 2018, hela eventet går i 11:ans tecken då det är 11-års jubileum och festen sker 11:e april.

Swedish Beauty Awards samarbetar detta 11:e året med eleven, en av Sveriges äldsta digitala butiker inom skönhet, som sedan starten 2004 jobbat för att erbjuda det bästa inom skönhet och samtidigt erbjuda säkra och äkta produkter.

“Swedish Beauty Awards är mer än bara ett skönhetsevent – det är ett tillfälle att lyfta produkter och varumärken som levt upp till kraven kring säkerhet och korrekt märkning i branschen. Det är en kväll för skönhetsbranschen där de som delar samma värdegrund för kontrollerade och äkta produkter, samlas och belönas med prestigefyllda utmärkelser. Och detta är något självklart för oss på eleven, något vi också vill uppmärksamma och fira”, säger Michael Gegerfeldt, grundare av eleven.

”Vi är stolta över att ha eleven som vår huvudsponsor för SBA. – eleven är en av de mest innovativa företagen i branschen, särskilt när det gäller att utveckla shoppingupplevelsen digitalt”, säger Olof Holmer, VD för KoHF. ”Elevens tydliga fokus på kundtrygghet och samtidiga arbete för att ligga längst fram när det gäller att motsvara kundernas skiftande och ständigt nya önskemål gör att vi känner att vi hittat en ideal partner för Swedish Beauty Awards 2018”.

“Vi på eleven tycker att det är extremt viktigt att erbjuda våra kunder och medlemmar en trygg köpupplevelse av originalprodukter med en garanterad äkthet som håller vad de lovar. Tillsammans med SBA och KoHF har vi hittat ett samarbete som känns rätt, naturligt och i rätt riktning för oss. Och vem är dessutom en bättre partner än vi för det elfte året för detta event”, avslutar Michael Gegerfeldt, grundare av eleven.se.

eleven driver näthandel och har fysiska butiker, varav en finns i Örebro i Marieberg Galleria.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login