Eleonor Léone släpper nya singeln WOLF

Av den 21 juli, 2019

Det har varit ett händelserikt år för Eleonor Léone. Hon släppte sin första EP ”Bye Boy Bye”, samt ett gäng singlar som hon skrivit och producerat tillsammans med Kenny KNY Lundström. Hon gjorde även entré internationellt på Indisk TV och fick sitt namn på omslaget av Rolling Stone Magazine India.

Nu är nya poplåten WOLF släppt – där ingen mindre än skådespelaren Stefan Sauk gästar som berättare. 

Léone om låten:
”Alla känner vi väl till berättelsen om Rödluvan? Vi har hört denna saga, i många olika versioner, sedan barnsben. Men hur är det med vargen? Vad vet vi om honom, egentligen? Vad han tänker, känner, varför han gör som han gör? Det var en tanke som jag inte kunde släppa och så uppkom ”WOLF” – en catchy popsång skriven ur vargens perspektiv.

Vargen kan finnas vart som helst runtom oss; Det kan vara en partner, en granne, en vän, ett beroende. Någon eller något som tar, förstör och förgör allt den kommer åt. När du äntligen tror att du blivit av med det – så kommer det tillbaka.

Men man kan också se det som en egoboost, att man själv är en ”varg” som tar för sig i livet och som kör på det man tror på. ”

Sauk om låten:
Efter att ha haft förmånen att sjunga tillsammans med Eleonor Léone på Castello Tabiano i Italien är jag stolt som en tupp över att få vara en liten, liten del av hennes låt ”Wolf”.

Music: Beatrice Jaksch, Gabriel Pettersson, Eleonor Léone, Kenny KNY Lundström
Lyrics: Eleonor Léone
Production: Kenny KNY Lundström, Eleonor Léone

Lyssna på Wolf här»

Musik | Eleonor Léone släpper nya singeln WOLF
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login