Ekologisk örtteserie för alla tillfällen

Av den 11 oktober, 2016

Tillsammans med holländska teexperten Axxent lanserar ScandChoco AB en helt ekologisk örtteserie för alla livets tillfällen, välkomponerade smakkombinationer tillsammans med ekologiska ingredienser av hög kvalitet gör detta till ett varumärke att räkna med på den svenska temarknaden.

Thee van Oordt är ett tevarumärke med holländskt ursprung som bildades i Rotterdam 834 av Adriaan Johannes van Oordt. Med mottot att ” att alla ska ha möjlighet att uppleva kvaliteten på ett riktigt te” har Van Oordt & Sons & Co bedrivits sin verksamhet genom åren.

Familjen von Oordt härstammade ursprungligen från en köpmansätt på Nya Zeeland men Aadrian, hans far och farfar var verksamma i Rotterdam på 1700-talet där de bland annat startade ett sockerbruk innan de gav sig in i den blomstrande te- & kaffehandeln.

Det ursprungliga sortimentet har omfattat fem olika noga utvalda svarta teer; Van Oordt Melange, Saroeni Java, Ceylon Souchong Kina och Kina Melange som än idag blandas enligt ursprungsreceptet skapat av Adriaan Johannes van Oordt.

Sedan maj 2015 drivs Thee van Oordt av den holländska te specialisten Axxent som även har de egna varumärken Bradley’s och Sunleaf i sin portfölj. Van Oordt är nu redo för nästa steg in i framtiden och tillsammans med Axxent kommer de allt tydligare att göra avtryck på den europeiska temarknaden för specialte.

Tillsammans med Axxent och varumärket Thee van Oordt lanserar nu ScandChoco en ekologisk örtteserie med en helt ny approach, teerna kommer i förpackning om 20 tepåsar. Butikspris ca 49 kr.

  • Floral LoveHeartwarming” – syrligt örtte med nypon och hibiskus.
  • Good NightRelaxing” – kamomillte med citrongräs och lavendel tillsammans lugnande örter såsom verbena och bockhornsklöver.
  • Hello TodayRefreshing” – uppfriskande med pepparmynta och lindblommor.
  • Natural BoostEnergizing” – energigivande från grönt te och ginseng med en härlig tropisk smak.
  • Pure ChamomileCalming” – rent kamomillte med solmogna blomster.
  • Refresh YourselvesDetoxing” – ett kryddigt te fyllt med rengörande örter såsom ingefära, apelsinskal och lakrits.
  • Weight Balance Cleansing” – unikt Pu-erh te tillsammans med pepparmynta och ingefära som skapar kroppslig balans.

Hitta inspirationen eller inspirera själv, använd #teaspiration för att dela med dig!

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login