EKI släpper videon till sin VM-låt

Av den 15 juni, 2018

Med låten ”Skaka den” fick EKI, rapparen från Örebro, kids från hela landet att skaka allt från colaflaskor till chipspåsar på sociala medier – så när fotbolls-VM nu drar igång blev det en naturlig utveckling för honom att samla sin vänner i Soulmates och göra en ny version av hiten; ”Skaka VM”!

Videon, som har premiär idag, spelades in en solig eftermiddag i Örebro; förutom EKIs vänner så medverkar även landslagsspelaren Isaac Kiese Thelin med lite bolltrollande och en annan välkänd spelare hör av sig via telefon.

”Det känns fantastiskt att äntligen komma i mål med detta projekt, detta är så mycket mer än bara en låt för mig. Förhoppningsvis kan den stötta det svenska landslaget till framgång! Sverige tog emot mig och min familj när vi kom hit från Balkankriget, så detta är ett litet tack från mig. Jag hoppas en dag kunna representera Sverige genom min musik”, säger Eki.

”Skaka VM” har precis släppts och är en hyllning till såväl det svenska fotbollslandslaget som till lagets hängivna fans.

Kultur & Musik | #skakavm EKI
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login