Eden Rock på Cap Cana – din nya drömdestination

Av den 6 maj, 2018

Ett av Karibiens finaste resorts ligger i Dominikanska republiken, bekanta dig med din 5-stjärniga semesterupplevelse!

Fantastiskt privat läge, storslagna sviter, gourmetmat i många varianter samt rikt utbud av aktiviteter. Eden Rock på Cap Cana erbjuder allt som en drömsemester bör innehålla.

Bo i lyx:
De 34 sviterna har egen bassäng och spa-avdelning. Inredningen är designad av italienska arkitekter, Carlo Belgir och Marina Nova, i modern stil med ljusa, finstämda färger och lokal konst. De största bostäderna erbjuder butlerservice. Sviterna med utsikt över havet och stranden har egna terrasser och balkonger. Alla rumskategorier städas två gånger dagligen.

Idylliskt: Punta Cana är ett område med vita sandstränder där Eden Roc på Cap Cana ligger allra ytterst, nära havet och i en lugn miljö så att alla sinnen kan väckas till liv av de vackra färgerna på himlen, i havet och naturen. Eden Roc är både boutique-resort och beach club, med ett imponerande utbud av aktiviteter och välbefinnande.

Tropiskt: I det varma, underbara klimatet kan gästerna cykla på mountainbikes, prova på dyklektioner, njuta av en massage på Solaya Spa, simma i havet och i den privata poolen och uppleva kvällshimlen med solnedgång i rodnande färger på en katamarankryssning.

Mat i gourmetklass: Sex restauranger med olika menyer och varierade vinlistor gör måltiderna till stora upplevelser under semestern. Restaurangerna är medlemmar av Relais & Châteaux, vilket säkerställer kvaliteten. Menyerna är inspirerade från Medelhavsländerna, samt av de japanska, peruanska och lokala köken. Är du förtjust i vin har La Cava i haciendastil ett imponerande urval av viner och champagne, de bästa i landet och en av de omfångsrikaste vinkällarna i Karibien.

Speciella upplevelser: Varje lördag eftermiddag anordnas Sunset Champagne Lounge på Beach Club Ocean Front från 15.30.

Italian Nights på fredagar från 19.30 i Mediterraneo Restaurant, passar alla som älskar italiensk mat och vin.

Bra erbjudanden: Bekanta dig med Eden Rock på Cap Cana med ett specialerbjudande mellan 1.5. och 31.8. 2018, med 20 % rabatt på alla rumskategorier.

Ett romantiskt paket erbjuds i Luxury Pool Junior Suite per dygn, i minst 4 nätter. I priset ingår romantisk jacuzzi med champagne, choklad och jordgubbar. Romantisk 3-rätters middag på valfri restaurang. Parmassage på valfri dag. Paket med extra tillbehör på rummet.

Resa
Örebroguiden


United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum.

You must be logged in to post a comment Login