DYNAFLYTE 3 och ROADHAWK FF 2 – nyheter hösten 2018

Av den 29 augusti, 2018

ASICS lanserar DYNAFLYTE 3 och ROADHAWK FF 2 – löparskor som både är snabba och allsidiga. Modellerna kombinerar ASICS senaste teknologier med en fräsch ny design för att ge dig en ännu bättre upplevelse, vare sig du löptränar eller använder dem till vardags.

Två av ASICS mest populära skor har försetts med FLYTEFOAM Lyte och FLYTEFOAM Propel, två teknologier som ger bättre respons och stabilitet under löpningen. Resultatet är en förbättrad prestation oavsett distans. När du vet att du kan lita på dina skor blir det lättare att fokusera på löpningen och njuta av den, hur lång den än är.

DYNAFLYTE 3
Det här är en modell för löpare som vill ha en sko med lätt och snabb känsla. DYNAFLYTE 3 har en mellansula i FLYTEFOAM Lyte som ger lätt dämpning med snabb respons utan att ge avkall på hållbarheten. Med total markkontakt genom hela sulan upplevs övergången också som mjuk oavsett löpteknik.

FLYTEFOAM Lyte:
Det här är nästa generation ASICS-teknologi för lätta, dämpade skor med god respons. Mellansulan är tillverkad i ett förstärkt och hållbart material med nanofiber som gör skummet i sulan mer slitstarkt och ökar stabiliteten under löpningen.

ADAPT MESH 2.0:
Ovandelen har försetts med en gradering för att ge bättre stöd åt mellanfoten.

Underlay Support System:
Det mjuka mockamaterialet i ovandelen sluter om foten för ett skönt stöd.

ROADHAWK FF 2
FLYTEFOAM Propel är en mellansuleteknologi som ökar responsen i frånskjutet och ger skönare löpning. Skons uppfräschade design hjälper också till, med en uppdaterad geometri och ovandel i kraftigt ventilerande meshmaterial. Modellen är inte bara den perfekta kombinationen av fart och stil – för högsta komfort finns den nu dessutom med ännu fler passformer.

FLYTEFOAM Propel:
ASICS nyaste patenterade skummaterial har tagits fram för att öka responsen i frånskjutet.

Rekommenderat butikspris för DYNAFLYTE 3 är 1700:- och för ROADHAWK FF 2 1300:-. Båda börjar säljas i ASICS butiker och nätbutiker världen över hösten 2018.

Träning & Hälsa | Asics
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login