Dufvenkrooks lanserar unik julmust på Systembolaget

Av den 14 oktober, 2016

Dufvenkrooks har tagit fram en unik och speciell halvtorr julmust som lanseras på Systembolaget i början av november, julmusten är listad i ordinarie alkoholfria säsongssortiment och finns i närmare 200 butiker i Sverige.

Vi ville utveckla den klassiska julmusten och tog fram en halvtorr julmust, som är mindre söt med toner av humle. Ett komplement i julmusthyllan helt enkelt, säger Johan Branmark vd Spirit of Sweden AB.

Dufvenkrooks Julmust Halvtorr är mindre söt än traditionell julmust och har en balanserad smak av humle och den klassiska julmustsmaken. Den passar utmärkt till julbordet och är ett bra alternativ i stället för julölen. Dufvenkrooks Julmust Halvtorr smakar bäst i ett kupat vin- eller ölglas. Färgen är mörkbrun, nästan svart med en fyllig skumkrona.

Julmusten är listad i Systembolagets ordinarie alkoholfria sortiment men den kommer även att finnas till försäljning i mindre skala i specialbutiker samt för HoReCa med direktleveranser från vårt lager i Herrljunga, säger Johan Branmark vd Spirit of Sweden AB.

Dufvenkrooks Julmust Halvtorr
SB art. nr: 1966-02
Butikspris: 18 kr
Lanseras 2 november 2016 på Systembolaget i Örebro

Mat & Dryck | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login