Dufvenkrooks har mer KRAV

Av den 30 oktober, 2016

Dufvenkrooks var bland de första att lansera en KRAV-certifierad och ekologisk traditionell lättvinsglögg i dagligvaruhandeln år 2014. I år relanseras den med ny design och tillsammans med en vit KRAV-certifierad och ekologisk lättvinsglögg, baserad på vitt vin och traditionella glöggsmaker.

Våra grossister och kunder har efterfrågat fler ekologiska och KRAV-certifierade alternativ i glögghyllan. Då var det naturligt att lansera en vit klassisk lättvinsglögg som komplement till vår storsäljare Dufvenkrooks Original Ekologisk, säger Johan Branmark vd Spirits of Sweden.

Dufvenkrooks Original Vit Ekologisk är en traditionell vit lättvinsglögg baserad på vitt ekologiskt vin och kryddad med traditionella glöggkryddor. Glöggen har tydliga toner av citrus som gör den frisk och är ett bra komplement till den röda lättvinsglöggen.

Dufvenkrooks Original Ekologisk är en röd lättvinsglögg baserad på rött ekologiskt vin och kryddad med traditionella  glöggkryddor, så som kryddnejlika, kanel och ingefära. I år relanseras den med ny design och med ett förfinat recept.

De två ekologiska lättvinsglöggarna är listade på ICA, Axfood och Coopi Örebro och säljs som kolli, expo-pall samt en mixad expo-pall med båda smakerna.

I Dufvenkrooks övriga lättvinssortiment återfinns tidigare års smaksatta storsäljare Dufvenkrooks Hjortron samt Dufvenkrooks Chili & Choklad. Därtill finns även Dufvenkrooks lagrad julmust på 75 cl glasflaska samt de lyxigt krispiga pepparkakorna i snygg plåtburk.

Dufvenkrooks Original Ekologisk 2,2%
Lättvinsglögg
75 cl glasflaska
Listad på ICA, Axfood och Coop i Örebro

Dufvenkrooks Original Vit Ekologisk 2,2%
Lättvinsglögg
75 cl glasflaska
Listad på ICA, Axfood och Coop i Örebro

Dufvenkrooks Hjortron 2,2%
Lättvinsglögg
75 cl glasflaska
Listad på ICA, Axfood, Coopi Örebro

Dufvenkrooks Chili & Choklad 2,2%
Lättvinsglögg
75 cl glasflaska
Listad på ICA, Axfood, Coopi Örebro

Dufvenkrooks Julmust
75 cl glasflaska
Listad på Coopi Örebro

Dufvenkrooks Pepparkakor
150 g
Listad på ICA, Axfood och Coop i Örebro

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login