DSH5 – Rädda Världen – Releasespelning på Clarion Hotel

Av den 30 januari, 2019

DSH5 släpper sitt andra album och vill fira detta tillsammans med Er! Den nya skivan, RÄDDA VÄRLDEN innehåller 10 låtar som spelades in och mixades under 2017 och 2018, för inspelningen stod studio rymdklang med Clas Olofsson och Fredrik Landh.

Sångerna på skivan handlar bland annat om stora människors små känslor och relationer som inte blir som man en gång tänkte, dessutom en sång till Jesus.

DSH5
DSH5 återuppstod 2013 och har sedan debutplattan HETT BLOD hunnit spela, förutom sitt eget material, med artister som Per Persson och Karin Wistrand.

Bandet tar avstamp i den svenska folkrocken men söker alltid nya vägar genom musikaliska snårskogar. I centrum finns alltid de svenska texterna och det energiska uttrycket

DSH5 består av: David Södergren, Erik Mattsson, Mattias Lagerqvist, Pelle Mellberg, Marcus Berggren och Lennart Hessel.

Kvällen till ära är de förstärkta av Pelle Andersson – trombon, Janne Lundquist – saxofon och Tomas Jonsergård – trumpet.

Gästartist: Karin Wistrand

SVARTGAM
Som förband gör bandet SVARTGAM sin första spelning i Örebro!

Säfflebaserade Svartgam är ett band med fem stycken erfarna och skickliga musiker med hög målsättning. Nu i höst släppte de sin första EP med egna låtar och de kommer snart att gå in i studion för att spela in uppföljaren.

Svartgams musik har sina rötter i amerikansk rock, blues, country och americana; bredbent melodisk rockmusik när den är som bäst!
Svartgam kommer även att avsluta konserten och se till att kvällen fulländas.

DSH5 släpper Rädda Världen och har sin Releasespelning på Clarion Hotel Fredag 1 Februari 2019.

» Mer info här «

Musik | DSH5 – Rädda Världen – Releasespelning på Clarion Hotel
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login