Dryck | Världens bästa cognac i exklusiv presentutgåva inför jul

Av den 16 november, 2015

ABK6 VSOP Grand Cru har sedan lanseringen på Systembolaget förra året gjort succé i Sverige. Lagom till jul lanseras nu en exklusiv presentutgåva av den populära cognacen.

Succécognacen ABK6 VSOP Grand Cru är inte bara populär bland de svenska konsumenterna utan utsågs även till världens bästa cognac 2014 av ”World Drink Awards”. Tävlingens jury som består av cognacskännare från hela världen, både experter från dryckesbranschen och vanliga konsumenter, röstade efter ett digert provningsarbete fram ABK6 VSOP Grand Cru som vinnaren i den prestigefyllda tävlingen.

Inför jul lanseras nu ABK6 VSOP i en exklusiv presentförpackning i en begränsad upplaga om 1200 flaskor. Den perfekta julklappen till finsmakaren!

ABK6 VSOP Grand Cru är mycket tilltalande och inställsam i stilen men samtidigt mycket smakrik. Vi finner äppelpaj med kanel, apelsin, vanilj och hasselnötter i doften och smaken förstärker dessa doftintryck. Eftersmaken är lång och välbalanserad.

ABK6 VSOP Grand Cru är en Single Estate Cognac, vilket innebär att hela produktionen, från druva till flaska, sker inom egendomen vilket numera är relativt ovanligt. Cognacen skapas och lagras på gården Maine Drillhon i Petit Champagne i hjärtat av Cognac där familjen Abécassis har producerat cognac med stor omsorg sedan generationer tillbaka.

Presentförpackningen med ABK6 VSOP kommer finnas på Systembolagets hyllor under december.

ABK6 VSOP
Artikelnummer: 86704
Pris: 411 kr
Volym: 700 ml.

Läs Örebroguidens recension av  ABK6 VSOP här>>

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login