Dryck | Förgyll sensommaren med Strongbow Honey

Av den 14 juli, 2015

Strongbow, världens ledande cidervarumärke, presenterar en spännande cidernyhet – Strongbow Honey. En aromatisk och uppfriskande cider med smak av nyskördade äpplen och gyllene honung. Drycken passar utmärkt till ljumna sensommarkvällar eller som läskande aperitif.

Strongbow Honey har en halvsöt karaktär med smak av mogna äpplen och len honung. De friska noterna av äpple balanseras av sötman från honungen, som tillsammans skapar en perfekt harmoni mellan sött och syrligt. Drycken passar särskilt bra till honungsglaserat fläsk och fisk, honungs- och ingefärsmarinerade skaldjur, eller som smakförhöjande komplement till desserten. Serveras med fördel även som svalkande sällskapsdryck på sommarens mingel och grillfester.

– Det globala intresset för cider har vuxit starkt de senaste åren och vi märker en större nyfikenhet från konsumenter. I Norden ser vi en ökad efterfrågan på nya smaker och därför blir Strongbow Honey ett spännande tillskott. Den passar till många typer av rätter, samtidigt som den är fantastiskt god att dricka som den är, i ett isfyllt glas, säger Isabella Santos, Brand Manager Specialities & Ciders på Heineken.

Strongbow Honey finns i Systembolagets beställningssortiment. Drycken är glutenfri.

Prova att servera Strongbow Honey till:
Honungsglaserad lax i ugn
Brässerad fläskkarré med äppelmos
Istället för dessertvin till pärontårta, äppelpaj eller mandel-crêpes
Ugnsbakat fikon med honung

Strongbow Honey
Art. nr. 88798.
Beställningsvara.
Pris: 16,90 kr/st, säljes i låda om 24 st flaskor á 33 cl.
Servering: Serveras bäst runt 8 °C i glas över is.
Alk.vol.: 4,5 %.

Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login