Dryck | Drickfärdig kaffekick – 100% från växtriket

Av den 13 oktober, 2015

Mjölkfria havrebaserade kaffedrycker med rostade kaffebönor av 100% Arabica är en av de senaste nyheterna på marknaden för växtbaserade mejeriprodukter, en marknad som ökar kraftigt. Konsumtionstillfällen flyttar ut från hemmet, efterfrågan på on-the-go produkter och kaffe ökar. En kombination av kaffe, havrebas och on-the-go – succén är given!

Nyheterna passar perfekt när du önskar en god och hälsosam paus och de och avnjuts med fördel riktigt kalla. ”Oat Latte och Oat Mocha har en fräsch och god smak – utan att vara för söta” berättar Sofie Lindå, Brand Manager för Planti.

Planti® erbjuder ett brett växtbaserat sortiment och målet är att erbjuda de godaste produkterna i kategorin. Sortimentet består sedan tidigare av Soygurt® i sju olika smaker, drycker och matlagningsprodukter – för alla måltider och mattillfällen, och kompletteras nu med fika-on-the go-tillfället.

Eftersom samtliga ingredienser i produkterna kommer från växtriket är de 100 % lämpliga för veganer, mjölkallergiker och för alla de som vill äta mer grönt.

Nyheterna säljs i 25 cl on-the-go förpackning och finns i kyldisken hos COOP samt Bergendahls (Citygross). Det rekommenderade konsumentpriset är 14,90 kr.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login