Vodka | Absolut gör Natten Electrik med Nya Limited Edition-flaskor

Av den 25 oktober, 2015

Absolut fortsätter med traditionen att vid årsskiftet släppa en begränsad upplaga flaskor i nyskapande design. De semitransparenta flaskorna finns i två färger, den ena representerar Absoluts signaturblå färg och den andra den elektriska ledningsförmågan hos silver. Tillsammans för flaskornas reflektioner tankarna till blinkande ljus och pulserande rytmer.

Utöver en serie globala events på temat House Party, där gästerna får ta del av banbrytande teknik som definierar hemmafestens egenskaper dragna till sin spets, kommer Absolut även genomföra en rad lokala aktiviteter under hösten. Bland annat Absolut Elektric Nights på Café Opera och Solidaritet, liksom en Absolut bar/nattklubb med namnet Club Alcatraz, i anslutning till Alcazars show på Hamburger Börs.

Absolut erbjuder även alla möjligheten att förhöja sina egna hemmafester med hjälp av teknologi. Bland annat kan man, genom den interaktiva Electrik Mixology plattformen på Absolut.com, samarbeta med en robot för att skapa en personlig drink, och samtidigt se en film på roboten medan den skapar drinken.

”Den kraftfulla designen på Absolut Electrik-flaskorna förkroppsligar Absoluts mål att transformera natten bortom det ordinära. Grundad på succén med vår senaste Absolut Nights-kampanj, där vi omvandlade olika element i nattlivet i städer runt om i världen, inspirerar vi nu konsumenter att skapa sina egna Absolut Nights i hemmet”, säger Gaia Gilardini, Global Communications Director, Absolut.

Den globala upplagan är på 2,5 miljoner flaskor och finns i Systembolagets beställningssortiment från och med 1 december, samma datum går Absolut Electrik även att beställa på absolutelectrik.se.

Priset för en 700 ml flaska blir 239 SEK.

ELECTRIK COCKTAILS

Blue Mule
1 del Absolut Vodka
2 delar Ginger Beer
Servera med en limeklyfta

House Party Punch no 2
2 ½ delar Absolut Vodka
2 delar Iste
½ del Hallon-syrup
1 del Citronjuice
3 delar Tranbärsjuice
Bitters (Frivilligt)

Dekorera med hallon, jordgubbar och citronskivor. Blanda
i en stor behållare och servera i highball-glas

Pineapple Pop
2 delar Absolut Vodka
2/3 delar Ananasjuice
1 del Citronjuice
1 del Sockerlag
5 Salviablad (frivilligt)

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login