Dream Big – årets adventskalendrar är här

Av den 26 september, 2019

För 16 år sedan lanserade vi våra första adventskalendrar, en tradition som växt till att bli en självklar del av varje beautynörds julfirande. I år presenteras tre kalendrar med mängder av exklusiva produkter och hyllningar för kvinnor som har drömt stort och skrivit historia. Vilken kalender drömmer du om?

TAKE A PEEK BEHIND EVERY DOOR
Adventskalendrarna innehåller mängder av överraskningar, som ikoniska produkter i full size, nya lanseringar och special edition-serier. Till motiven på kalendrarna har inspiration hämtats från gatorna i Brighton, där Anita Roddick öppnade sin första The Body Shop-butik 1976. Bakom dörrarna i denna festliga stad av drömmar väntar överraskningar som knyts samman med vikten av att drömma stort och att hjälpa barn att förverkliga sina drömmar. Och när du har öppnat alla askarna på juldagen kan du stapla dem till din egen lilla julstad!

ENTRY ADVENT CALENDAR 545:- (värde 1000:-)
Entry Calendar ger dig 24 noggrant utvalda, naturinspirerade skönhetsöverraskningar som badbomber och kroppsvårdsfavoriter från bland annat julens special edition-serier.

DELUXE ADVENT CALENDAR 895:- (värde 1610:-) 
Deluxe Calendar överraskar med 25 lyxiga skönhetsprodukter som sheetmasker, hårvårdsprodukter och body butters. På askarna hittar du intressanta fakta om kvinnor som drömt stort och skrivit historia. 

ULTIMATE ADVENT CALENDAR 1395:- (värde 3410:-)
Ultimate Calendar ger dig härligheter i 26 dagar i december – här får du allt från hårvårds- och makeupfavoriter till hudvårdsprodukter från ikonserier. Även på de här askarna finns historier om kvinnor som har drömt stort, som vi hoppas ska kunna inspirera dig.

OPEN UP A WORLD OF POSSIBILITIES
I jul samarbetar vi med den globala barnrättsorganisationen Plan International, som har ett extra fokus på flickors rättigheter. Varje gång du handlar hos oss från november till december, hjälper du Plan International att utbilda och stärka 1 500 flickor i Brasilien och Indonesien. Målet är att samla in över 2,8 miljoner SEK som ska hjälpa dessa flickor att nå sina yrkesdrömmar.

Skönhet | Dream Big – årets adventskalendrar är här
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login