Drängarna & Martin Almgren underhåller på Parkfesten 2017

Av den 5 juli, 2017

Lördag 8 juli är det dags för Parkfesten 2017 i Pålsboda Folkets Park, det utlovas ett bra drag och det är inga mindre än Drängarna och Martin Almgren som kommer för att stå för underhållningen.

Drängarna är en svensk musikgrupp (dansmusik) som grundades 1995 i Göteborg, ursprungligen bestod gruppen av nuvarande medlemmar samt ”Peter i Österöd” (Peter Simson, då Dahlqvist) och ”Lasse i Torp” (Lars McLachlan).

Vill du bli min fru blev en stor succé 1995. Singeln sålde cirka 35 000 exemplar och albumet I Afton Logdans cirka 100 000. Andra populära stycken var bland annat Kung över ängarna, Du käre lille snickerbo, Jösses Lilla Flicka och Raggaren.

Nuvarande medlemmar i Drängarna

  • ”Sunna-Robert” (Robert Åhlin) – sång, fiol (1995–idag)
  • ”Olav i Fossen” (Olav Fossheim) – sång, dragspel (1995–idag)
  • ”Starke Mange” (Magnus Olsson) – sång, gitarr (2012–idag)

Martin Almgren var en av TV4 Idols starkaste vinnare någonsin när han tog hem segern 2015! Tiden efter programmet har varit fylld av intervjuer, Tv-framträdanden, livespelningar men också en massa tid i studion!

I början av sommaren 2016 släppte han singeln “Bricks” vilken var hans första egna och i september släpptes den starka uppföljaren “Golden”, som Martin har skrivit tillsammans med Jimmy Jansson, Sharon Vaugh, Palle Hammarlund och Samuel Waermö.

Lördag 8 juli kommer Drängarna & Martin Almgren till Pålsboda Folkets Park för att uppträda på Parkfesten 2017.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Pålsboda
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login