Dinner Club by Ritz Nightclub

Av den 20 september, 2020

Äntligen kan vi gå ut med vår senaste satsning Dinner Club! Har du precis som vi saknat klubbmiljön sedan viruset slog till? Men du vill fortfarande kunna njuta av god mat och dryck vid ett bord med dina vänner?

Då kan Ritz lova att deras Dinner Club kommer vara något som faller dig väl i smaken.

I Ritz lokaler (gamla badhuset) öppnar man nu upp något unikt i Örebro, en satsning med stort fokus på mat och dryck men där festen och klubbkänslan smyger sig på allt mer under kvällens gång.

Man kommer att ha en DJ på plats varje kväll och ni kan alltid räkna med att er kväll kommer förgyllas av olika happenings (Intron, dansare, saxofonister, kolsyra m.m).

Sammanfattat blir Dinner Club en kombination av restaurang och nattklubb, helt enkelt det bästa av två världar.

Maten lägger man stor vikt vid att maten ska falla alla i smaken och  kockarna jobbar för fullt för att presentera en grym meny, där man tror på en blandning av rätter som kommer vara enkla att dela med vänner såväl som kombinera ihop för sin igen del och matigare varianter för den hungrige.

Drycken kommer med ett utökat barsortiment och en väl genomtänkt drinklista där man utlovar att det finns något för alla smaker. Tillsammans med deras goda vänner på Stora Örebro har personalen satt ett sortiment som man verkligen tror på och drinkarna kommer vara en blandning av klassiska favoriter och nytänk. Våga sätt våra bartenders på prov så lovar Ritz Nightclub att det kommer vara värt det.

Dinner Club by Ritz Nightclub Fredagar som Lördagar!

» Mer information här «

Nöje | Dinner Club by Ritz Nightclub
Örebroguiden

Källa Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login